Детска целодневна програма

Конна база Долище организира целодневна програма, включваща ежедневно общуване с конете, запознаване с тяхното отглеждане, разходки в гората, пикник, интересни игри сред природата, стрелба с лък и творчески занимания с горски материали, разпъване на палатки, като ще бъде отделено и време за училищна подготовка.

Базата се намира в село Долище, разположено в живописната Батовска долина, само на 12км. от гр.Варна. Местността е обградена от високи хълмове, обсипани с широколистни  гори, еко-пътеки,  зелени поляни и многобройни извори, на някой от които са изградени  чешми, а други се вливат в р. Батова.

Програмата има за цел, децата да се откъснат от градския живот, да се докоснат до природата и да общуват с животните. Не е нужно вашето дете да има познания в конната езда. По време на престоя си тук, то ще осъществи контакт с конете, ще придобие начални умения по езда или ще се усъвършенства, ако вече има опит. При общуването с конете децата добиват по-голяма увереност, спокойствие и самочувствие, и се зареждат с положителна енергия и емоции.

 

Конната езда независимо от натоварването усъвършенства концентрацията и координацията и помага за развитието на тялото. Базата разполага със спокойни, добре обучени коне, подходящи за деца, с които те ще се чувстват безопасно, дори и да нямат опит. Уроците се провеждат с водач, който контролира конете. За по-голяма безопасност предоставяме каски за езда.

Можем да осигурим собствен транспорт при допълнително договаряне.

Програмата започва от 31.03.2018

За допълнителна информация и записване: тел. 0879939934.

Цена – 30лв на на ден.